Imroz mediterraans restaurant | Grotestraat 161 | 5141 JR Waalwijk | Reserveren via 0416 33 85 33 of info@imroz.nl | Ma t/m Zo: 16.30 tot 23.00 uur. Afhalen / bezorgen Ma t/m Zo: 16.30 tot 21.00 uur

Menukaart

U kunt in ons restaurant heerlijk dineren en smullen van Griekse specialiteiten*. Aan de linkerzijde ziet u ons complete menu wat met zorg voor u is samengesteld. Mocht u aanvullende wensen hebben of wilt u direct reserveren, kunt u altijd contact met ons opnemen of bellen met telefoonnummer 0416 33 85 33.

* Het is ook mogelijk om halal gerechten te bestellen.

 

Nieuw: Meze/Mezedes
Een meze is een klein hapje dat samen met andere mezedes wordt gegeten. Het is de Griekse variant van de Spaanse tapas. Mezedes hebben als doel om de smaak van de drank (meestal raki of ouzo) te vermeerderen en aan te vullen. Daarnaast is het ook een manier van sociaal samenzijn, met wat te drinken en te eten. In Griekenland en Turkije is het normaal om bij elkaar te komen of uit te gaan en mezedes te eten. Verschillende gerechten op de tafel, wat drinken, praten en lachen. Mezedes kan van alles zijn: een schaaltje met olijven, blokjes fetakaas, gevulde wijnbladeren, tzatziki, kalamares, etc. Bekijk de Meze/Mezedes menukaart.

De meze/mezedes zijn te bestellen tot 21.00 en kost €23,00 per persoon
Kinderen tot 14 jaar €10,- per kind.
(Bij het bijbestellen van meze/mezedes en het niet nuttigen daarvan zijn we genoodzaakt om €2,- in rekening te brengen).