Imroz mediterraans restaurant | Grotestraat 161 | 5141 JR Waalwijk | Reserveren via 0416 33 85 33 of info@imroz.nl | Ma t/m Zo: 16.30 tot 23.00 uur. Afhalen / bezorgen Ma t/m Zo: 16.30 tot 21.00 uur

> 3-gangen keuzemenu
Imroz heeft een heerlijk, nieuw drie-gangen keuzemenu voor u samengesteld. Bekijk het keuzemenu.

Reserveer online
Reserveer makkelijk online een gezellige avond uit met lekker Grieks eten. Reserveert u liever telefonisch? Geen probleem u kunt ons bereiken op 0416 33 85 33 (di t/m zo: 16.30 tot 23.00 uur).

Nationale dinercheque
Imroz mediterraans restaurant neemt uw Nationale dinercheque in ontvangst. Imroz maakt een avondje uit voor u extra bijzonder.

3-gangen keuzemenu

€ 22 per persoon

Koude/warme voorgerechten worden geserveerd met brood.

Koude/warme voorgerechten

Dagsoep.
Kruidenboter met pita.
Carpaccio: slamix, dressing, parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Kalamaria: gefrituurde inktvisringen met knoflooksaus.
Gebakken champignons met kaas en roomsaus.
Ossenhaas salade: stukjes ossenhaas, pijnboompitten, slamix, parmezaanse kaas en dressing.
Spinach kopita: filodeeg met gehakt, spinazie en peterselie.
Kipsalade: slamix met gebakken kipstukjes, Parmezaanse kaas en dressing.
Pikilia: een voorkeur van 3 koude en 2 warme voorgerechten: tonijn, tarama, tzatziki, dolma en kofte.
Feta Saganaki: gebakken fetakaas in filodeeg met sesam en honing.
Karides salade: gekookte garnalen met appel, sla en cocktailsaus.


Hoofdgerechten worden geserveerd met salade, friet, tzatziki en rijst.

Hoofdgerechten

Gyros: gesneden varkensvlees met ui.
Souvlaki schotel: 3 spiezen souvlaki geserveerd met gyros.
Orantes schotel: kipfilet, suziki, souvlaki en gyros.
Efes schotel: lamskotelet, rundergehakt, kipfilet en kipdöner.
Moussaka: ovenschotel van laagjes aardappel, aubergine, gehakt en heerlijke bechamelsaus.
Kalfslever: met diverse groenten en tomatensaus.
Apollo schotel: Gyros met sparerib.
Vegetarische schotel: gevulde paprika met rijst en groenten, bereid in tomatensaus.
Pangafilet met basilicumsaus.
Kipdöner schotel, van het spit.


Nagerechten

Baklava: gebak van filodeeg en vanille-ijs.
Kadayif: (deegsliertjes) met ijs en slagroom.
Fruitsalade: verse vruchten met ijs en slagroom.
Yaourti me meli: natuuryoghurt met honing en walnoten.
Dame blanche: vanille ijs met warme chocoladesaus.
Tiramisu: dessert op basis van romige marscarpone, koffie en amaretto.
Banaan Royale: bananenijs, banaan, slagroom en chocoladesaus.

Liever geen nagerecht? Dan heeft u de keuze uit koffie, cappuccino of thee.


Heeft u een allergie? Meld het ons!